0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het aanbod van de ondernemer en daarbij op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen ondernemer en de consument. Bij een tot standkoming van een overeenkomst tussen de consument en de ondernemer gaan beide partijen akkoord met de algemene voorwaarden.

Identiteit ondernemer

Naam ondernemer: Meerfleur BV

Handelt onder de naam: Written by Flowers

Vestigingsadres: Tormentil 44, 2631 DD Nootdorp

Telefoonnummer: (079) 351 65 25

E-maildres: klantenservice@writtenbyflowers.nl

Kvk-nummer: 27112147

BTW-nummer: NL008390411B01

Rekeningnummer: NL79INGB0689664621

Levering en uitvoering

De ondernemer zal de groots mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij de uitvoering van bestellingen en levering van producten. Als plaats van de levering geldt het adres dat door de consument aan de ondernemer kenbaar heeft gemaakt. Het plaatsen van een bestelling vóór 12:00 's middags geeft de consument de mogelijheid het product door de ondernemer de volgende dag te laten leveren. Met uitzondering van zon- en feestdagen, de Waddeneilanden en producten met een langere leveringstijd.

Producten

Bloemen zijn een natuurproduct en seizoensgebonden. De geleverde boeketten en bloemen kunnen daarom afwijken van de foto. De consument gaat hiermee akkoord en stelt de ondernemer in staat op zoek te gaan naar een passende oplossing. Door de ondernemer vermelde exclusieve producten hebben een langere leveringstijd van één week.

Betaalwijzen

De Ondernemer stelt de consument in staat hun betaling te kunnen voldoen middels betalingssystemen: IDEAL, Mistercash of een bankoverschrijving. Voor meer informatie betreffende de verschillende betalingssystemen en het gebruik ervan, zie betaalwijzen Written by Flowers.

Herroepingsplicht

De ondernemer stelt de consument in staat binnen 14 dagen, vóór levering, de bestelling kosteloos te annuleren. Bij annulering zal de ondernemer de consument op de hoogte stellen en de betaling direct crediteren. 

Contact

Heb je vragen of ben je het niet eens met de algemene voorwaarden. Laat het ons gerust even weten: klantenservice@writtenbyflowers.nl