0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Privacy policy

De privacy policy zijn van toepassing op het aanbod van de ondernemer en daarbij op elk tot stand gekomen overeenkomst tussen de ondernemer en consument. Bij een totstandkoming van een overeenkomst tussen de ondernemer en consument gaan beide akkoord met de privacy policy. Written By Flowers onderdeel van Meerfleur BV, gevestigd aan Westwaarts 41, 2711 AD te Zoetemeer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals hieronder in de privacy policy is weergegeven.

Functionaris gegevensbescherming

Bij Written By Flowers is Dhr. G.J.J. van den Burg aangesteld als functionaris gegevensbescherming. Te bereiken per mail via onze klantenservice: klantenservice@writtenbyflowers.nl.

Verwerkte persoonsgegevens

Written By Flowers verwerkt en slaat persoonsgegeven op. Persoonsgegevens worden enkel opgeslagen indien deze naar ons worden gecommuniceert.

Persoonsgegevens klant / factuurgegevens

- Voor- en Achternaam;

- Email;

- Adres (optioneel);

- Telefoonnummer (optioneel);

- Bedrijfsnaam (optioneel).

Persoonsgegevens ontvanger

- Voor- en Achternaam;

- Adres;

- Telefoonnummer (optioneel);

- Bedrijfsnaam (optioneel).

We vergaren de persoonsgegevens om..

- Onze producten en dienstverlening volledig tot stand te kunnen brengen ofwel onze producten zorgvuldig en op het juiste adres te kunnen afleveren;

- Je te kunnen bellen of mailen indien dit noodzakelijk is om de dienstverlening en product(en) te kunnen leveren;

- Je te kunnen informeren over zaken die van belang zijn met betrekking tot onze dienstverlening en product(en).

Beveiliging van persoonsgegevens

Written By Flowers maakt gebruik van een digitaal verwerkingssysteem, in combinatie met de website. De toegang tot deze informatie is beveiligd middels wachtwoord en gebruiksnaam en worden periodiek gewijzigd. Daarnaast wordt de website continue voorzien van een beveiligde verbinding en up-to-date gehouden met zogehete securtiy updates.

Informeren en toestemming

Bij het afronden van een bestelling ga je akkoord met de verwerking en het opslaan van de benodigde persoonsgevens. Deze gegevens zijn noodzakelijk om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren en jouw producten zorgvuldig en correct af te kunnen leveren.

Toegang tot persoonsgegevens

Toegang tot de persoonsgegevens van Written By Flowers is de eerder genoemde functionaris persoonsbescherming.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht je door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, aan te passen of in zijn geheel te laten verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijderen sturen naar klantenservice@writtenbyflowers.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage, correctie of verwijderen door jou is verricht vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ, paspoortnummer en Burgerservicenummer zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. Je ontvangt zo snel mogelijk, binnen vier weken, reactie op jouw verzoek. Written By Flowers wil je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Delen van persoonsgegevens met derden

Written By Flowers verstrekt uitsluitend persoonsgegevens aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de dienstverlening ofwel het kunnen afleveren van onze producten. Enkel de gegevens van de ontvanger worden, indien buiten Zoetermeer geleverd, met PostNL gedeeld. 

Duur van opslag en verwijderen persoonsgegevens

Written By Flowers bewaart persoonsgegevens tot maximaal twee jaar na aankoop. Dit bewaren wij zodat we bij een eventuele herhaalaankoop gegevens met betrekking tot de afzender en ontvanger kunnen opvragen en gebruiken indien wij dit noodzakelijk achten voor het zorgvuldig te kunnen afleveren van onze producten en uitvoeren van onze dienstverlening. Wil je dat deze gegevens eerder worden verwijderd kan je contact met ons opnemen door te mailen naar onze klantenservice: klantenservice@writtenbyflowers.nl.

Cookies en vergelijkbare technieken

Written By Flowers gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analystische technieken die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een (klein) tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies gebruiken wij voor de werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen dat onze website naar behoren werkt en kunnen jouw voorkeursinstellingen onthouden. Wil je jouw cookies niet delen kan je dat bij de instellingen van jouw internetbrowser wijzigen. Daarnaast kan je hier ook alle informatie die eerder is opgeslagen verwijderen.

Cookies worden geplaatst van Google, zodat wij gebruik kunnen maken van de dienst 'GoogleAnalytics'. Wij gebruiken deze dienst om inzage te krijgen op welke manier de website door bezoekers word gebruikt. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien zij hier wettelijk toe worden verplicht of voor zover de informatie door derden van Google worden verwerkt. Wij hebben hier verder geen invloed op.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over onze privacy policy, opgeslagen persoonsgegevens of het gebruik van cookies, neem dan gerust contact met onze klantenservice op door te mailen naar: klantenservice@writtenbyflowers.nl